Bosbad Zwinderen gaat op 2 juni open!

Posted by

Het is allemaal gelukt, we zijn er helemaal klaar voor en ‘corona proof’! Aanstaande dinsdag hopen we de eerste bezoekers te mogen ontvangen. Aan het weer zal het in ieder geval niet liggen.

Eén van de veranderingen dit seizoen is dat we dit seizoen werken met een ticket reserveringssysteem. Een ticket voor een bepaald tijdsblok (zwemblok) dient via internet te worden gereserveerd via onze website, ga daarvoor naar http://bosbad-zwinderen.nl/tickets/ . Reserveer op tijd, want vol = vol. Via een poortje kun je (met je reservering) op het afgesproken tijdstip toegang verkrijgen tot het zwembad. Dus zorg, voordat je naar het zwembad gaat, dat je een e-ticket hebt gereserveerd! Zonder reservering kom je namelijk niet binnen. En: als je komt, trek thuis je badkleding alvast aan. Dit is namelijk één van de regels die gelden op basis van ons protocol.

Verder kunt u uw kind nog steeds aanmelden voor zwemles. Er is nog plek. Vul daarvoor het aanmeldformulier in (op onze website) en mail het aanmeldformulier naar info.bosbadzwinderen@gmail.com. Voor informatie over de zwemlessen (en het aanmeldformulier): ga naar http://bosbad-zwinderen.nl/zwemlessen-info/

Hopelijk tot ziens in Bosbad Zwinderen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *