Info zwemseizoen 2021

Posted by

Met de lente in aantocht begint het weer te kriebelen; wat zou het toch heerlijk zijn om weer een duik te kunnen nemen in ons mooie bosbad….

Ook voor komend seizoen zullen we (helaas) weer te maken hebben met coronamaatregelen. De overheid heeft inmiddels groen licht gegeven voor zwemlessen, maar of het bosbad helemaal open mag is op dit moment nog twijfelachtig.

We zijn al wel bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, omdat we van mening zijn dat we maar beter goed voorbereid kunnen zijn. Als de buitenbaden open mogen, dan gaan we zeker open!

Onze intentie is om op zaterdag 1 mei 2021 open te gaan. Ook zijn we van plan om voor komend zwemseizoen weer abonnementen te gaan verkopen. Wel zullen we, indien we open mogen voor een gelimiteerd aantal bezoekers, net als vorig jaar weer gebruik moeten maken van een reserveringssysteem.

Op welke manier de verkoop van abonnementen dit jaar plaats zal vinden, zullen we eind maart/begin april bekend maken. Ook maken wij dan de tarieven voor de abonnementen bekend. Als het bosbad open mag, is de voorverkoop abonnementen op zaterdag 24 april aanstaande. Houd voor meer informatie over de verkoop van abonnementen onze website goed in de gaten.

Als we open mogen, dan gaan we zeer zeker ook weer van start met zwemlessen! Net als voorgaande jaren vinden de zwemlessen plaats op woensdagmiddag tussen 17.00 uur en 19.00 uur en op zaterdagmorgen tussen 9.00 uur en 11.00 uur. Zwemlessen kunnen alleen worden gevolgd in combinatie met de aankoop van een gezinsabonnement. Wilt u uw kind alvast opgeven voor zwemles, dat kan! Vul dan het aanmeldformulier in (bijgevoegd bij dit bericht) en mail dit ingevulde formulier naar: info.bosbadzwinderen@gmail.com. De groepsindeling (en het tijdstip van de zwemles) wordt in de openingsweek bekend gemaakt.

Ook zijn wij van plan komend zwemseizoen weer aquajogging lessen te geven (voor volwassenen). Deze lessen worden gegeven op de maandagavond. Ook voor de aquajogginglessen kunt u alvast een aanmeldformulier invullen en mailen naar bovengenoemd mailadres.

Laten we moed houden met elkaar en uitkijken naar een mooie, warme zomer waarin zwemmen weer mogelijk is! Hopelijk tot gauw!

Aanmeldformulier zwemles en aquajogging:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *