Informatie zwemseizoen 2022

Met de lente in aantocht begint het weer te kriebelen; wat zou het toch heerlijk zijn om weer een duik te kunnen nemen in ons mooie bosbad….

De voorbereidingen voor het komende zwemseizoen zijn inmiddels opgestart. Wat erg fijn is, is dat we dit zwemseizoen (zoals het nu lijkt) open mogen zonder corona beperkingen. Dit betekent dat u weer gewoon een kaartje kunt kopen bij de kassa en niet meer van te voren hoeft te reserveren voor een bezoek aan ons bad! In plaats van het kopen van een kaartje kunt u natuurlijk ook een abonnement aanschaffen en komen zwemmen zo vaak als u maar wilt!

Op zaterdag 30 april aanstaande gaat Bosbad Zwinderen open. Wat nog even spannend was, of het ons zou lukken voldoende badpersoneel te vinden. Wij kunnen melden dat dit ons gelukt is! Er is een compleet nieuw, enthousiast team! Het badpersoneel staat te popelen om te beginnen! Nu kunnen we vanaf 30 april weer dagelijks open.

Wanneer en hoe de verkoop van abonnementen plaats gaat vinden, wordt begin april bekend gemaakt. Ook worden dan de tarieven voor de abonnementen bekend.

In het komende zwemseizoen gaan we ook weer van start met zwemlessen! Net als voorgaande jaren vinden de zwemlessen plaats op woensdagmiddag tussen 17.00 uur en 19.00 uur en op zaterdagmorgen tussen 9.00 uur en 11.00 uur. Zwemlessen kunnen alleen worden gevolgd in combinatie met de aankoop van een gezinsabonnement. Wilt u uw kind alvast opgeven voor zwemles, dat kan! Vul dan het aanmeldformulier in en mail dit ingevulde formulier naar: info.bosbadzwinderen@gmail.com. De groepsindeling (en het tijdstip van de zwemles) wordt in de openingsweek bekend gemaakt.

Tot zover even, begin april volgt meer informatie over zwemseizoen 2022 en wordt deze website verder geactualiseerd.