Zwem4daagse van 26 t/m 30 juni

Van maandag 26 t/m vrijdag 30 juni aanstaande organiseren wij de zwem4daagse. Iedereen met minimaal zwemdiploma A mag meedoen. Heb je nog geen diploma, maar zit je wel op zwemles? Dan mag je onder begeleiding van een volwassene meedoen. De zwemafstanden zijn (4x): – kinderen jonger dan 9 jaar: 250 meter (10 baantjes); – 9 jaar en ouder: 500 meter (20 baantjes). De zwem4daagse kan worden gezwommen tijdens de openingstijden van ons bosbad.

De kosten voor deelname aan de zwem4daagse zijn € 6,- per persoon (kosten exclusief entree). Binnen deze prijs is inbegrepen: – een zwemontbijt 🥐🍎🥚op dinsdagmorgen 27 juni (opgave bij de kassa t/m 23 juni); – pannenkoeken 🥞 eten op woensdag 28 juni; en – barbecueën op vrijdag 30 juni (vanaf 16.00 uur).

Opgave voor de zwem4daagse kan t/m dinsdag 27 juni bij de kassa van ons bosbad. Wil je ook ontbijten op dinsdagochtend? Opgave hiervoor kan t/m 23 juni. Doe je niet mee aan de zwem4daagse, maar wil je wel graag ontbijten? Dat kan ook. De kosten van het zwemontbijt zijn dan € 5,- per persoon. De barbecue op vrijdagmiddag is alleen voor deelnemers aan de zwem4daagse.

We zouden het leuk vinden als je meedoet!😎