Abonnementen

Tarieven seizoen 2024

Met een abonnement kunt u het hele seizoen komen zwemmen. Zo vaak als u maar wilt!

De tarieven van onze abonnementen gaan dit seizoen niet omhoog! Wij hanteren voor seizoen 2024 dezelfde tarieven als vorig seizoen:

    Voorverkoop Seizoen
Gezinsabonnement Hoofdkaart € 110,- € 140,-
  Bijkaart 2e ouder en kinderen van 3 tot 16 jaar € 8,50 € 8,50
  Bijkaart 16 jaar en ouder € 30,- € 37,50
Persoonlijk abonnement Jeugd van 3 tot 16 jaar € 50,- € 60,-
  16 jaar en ouder € 67,50 € 75,-

  • Het voorverkooptarief geldt tot en met 30 april. Daarna geldt het seizoenstarief.
  • Voor de leeftijd is de leeftijd op 1 mei 2024 bepalend. Kinderen die op 1 mei 2024 nog geen 3 jaar oud zijn, hoeven geen bijkaart (bij het gezinsabonnement). 

Gezinsabonnementen zijn in principe voor gezinnen met of zonder kinderen. Bent u van plan als opa en/of oma regelmatig met uw kleinkind of kleinkinderen te komen zwemmen? Dan is het ook mogelijk een gezinsabonnement aan te schaffen. Daarbij stellen we als voorwaarde dat één gezinsabonnement uit maximaal 2 (groot)ouders bestaat. 

Blue Saturday

Samen met de buitenbaden van Noord-Sleen en Zweeloo en de gemeente Coevorden, organiseren wij dit seizoen weer (voor het derde jaar op rij!) ‘Blue Saturday’: wanneer je bij een van de buitenbaden in de gemeente Coevorden op zaterdag 20 april een zwemabonnement koopt, krijg je 15% korting! De 15% korting komt bovenop de voorverkoopprijs van het abonnement.

Een abonnement online bestellen

Dit seizoen kunt u uw abonnement ook weer online bestellen (met betaling via iDeal). Wanneer u vóór of uiterlijk zaterdag 20 april 2024 (Blue Saturday) online een abonnement besteld, krijgt u 15% korting op de voorverkoopprijs. De actie geldt bij ons dus ook voor online bestellingen voorafgaand aan Blue Saturday. U hoeft bij de bestelling geen waardeboncode in te voeren, de korting wordt automatisch doorgevoerd bij bestellingen tot en met 20 april 2024.

Bestelt u uw abonnement uiterlijk donderdag 18 april online, dan kunt u uw abonnement afhalen op zaterdag 20 april tussen 9.00 uur en 17.00 uur in de Zwaanstee bij ons bosbad. Vergeet niet voor elke (persoonlijke) zwempas een pasfoto mee te nemen. Bent u op Blue Saturday verhinderd, dan mag u de zwempas of zwempassen ook vanaf zaterdag 27 april ophalen bij de kassa van het bosbad (alleen onder openingstijden). 

Bij online bestellingen die gedaan worden vanaf vrijdag 19 april: u kunt uw abonnement afhalen vanaf zaterdag 27 april bij de kassa van het bosbad (alleen onder openingstijden). Let wel: de kortingsactie geldt tot en met 20 april! En: als u het abonnement komt afhalen, vergeet dan de pasfoto’s niet.

Als u later in het seizoen online een abonnement besteld, dan geldt dat abonnementen na 5 werkdagen klaarliggen bij de kassa van het bosbad. 

Een abonnement via een formulier bestellen

U kunt uw abonnement ook bestellen via een bestelformulier. Wanneer u ook wilt profiteren van de Blue Saturday kortingsactie, vul dan het onderstaande formulier in en kom op zaterdag 20 april 2024 tussen 9.00 uur en 17.00 uur naar Bosbad Zwinderen. Neem dan ook één of meerdere pasfoto’s mee en graag per pin betalen. 

U kunt het bestelformulier voor abonnementen ook op zaterdag 20 april bij ons bosbad invullen, als u dat fijner vindt. Op die dag hebben we lege bestelformulieren klaarliggen. 

Wilt u tijdens het seizoen nog een abonnement bestellen middels een bestelformulier? Dat kan ook. Bij de kassa liggen bestelformulieren klaar. Let wel: vanaf 1 mei geldt het seizoenstarief voor abonnementen. Bestelde abonnementen liggen na 5 werkdagen klaar bij de kassa (af te halen onder openingstijden). 

Heeft u uw kind ingeschreven voor zwemles of bent u dit van plan? Het volgen van zwemlessen kan alleen in combinatie met een gezinsabonnement.
Samen met u hopen we op een prachtige zomer met veel zwemplezier!