Stichting Bosbad bestuur

Stichting Bosbad Zwinderen

Bosbad Zwinderen is in 1966 geopend en was tot 1994 een gemeentelijk bad.
In 1994 werd besloten tot privatisering en vanaf die tijd wordt het bad namens de gemeente geëxploiteerd door Stichting Bosbad Zwinderen. Het doel van de Stichting is het behoud van de zwemvoorziening in Zwinderen. Dit doel probeert zij te bereiken door het bad open te stellen en te exploiteren ten dienste van de gehele bevolking in de wijde omgeving. Het bad vervult daarmee een duidelijke streekfunctie. De Stichting wil dat het bad voor iedereen toegankelijk is door betaalbare prijzen. Op deze manier hoopt zij bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van haar bezoekers.

Bosbad Zwinderen is door haar uitstekende zwemlessen voor velen een paspoort voor een leven lang zwem- en waterplezier in ons waterrijke land. Ook is het bad een prachtige attractie voor iedereen, die zijn of haar vakantie in deze omgeving doorbrengt.

 

Samenstelling bestuur

Het bestuur van Stichting Bosbad Zwinderen bestaat uit vrijwilligers, die trots zijn op “hun” bosbad en het belangrijk vinden dat er zoveel mogelijk bezoekers komen zwemmen en genieten in Bosbad Zwinderen.
Bestuursleden komen uit verschillende dorpen uit de omgeving en dragen ieder met zijn/haar eigen kwaliteiten bij aan de exploitatie van het bosbad.

 

Bestuursleden

Erik Lanting (voorzitter) Oosterhesselen
Liesbeth Mennink Oosterhesselen
Alida Mol-Dokter Noordscheschut
Hilda Hilbolling Geesbrug
Roelof Smit Zwinderen
Roelof Strijks Gees
Helga Zwaan Zwinderen