Zwemlessen

In Bosbad Zwinderen wordt zwemles gegeven voor het A, B en C-diploma en voor zwemvaardigheid. De zwemlessen worden gegeven door deskundig badpersoneel met ruime ervaring. Wij beschikken als zwembad zelf over de Licentie Zwem-ABC, die sinds 1 januari 2018 verplicht is. Per zwemseizoen wordt 2x afgezwommen (begin juli en begin september).

Lestijden

Zwemlessen voor A en B worden twee keer per week gegeven (2x 30 minuten); op woensdagmiddag tussen 17.00 en 19.00 uur en op zaterdagmorgen tussen 9.00 en 11.00 uur. In het hoogseizoen (in de zomervakantie) worden de woensdaglessen verplaatst naar de ochtend, tussen 9.00 en 11.00 uur. De zwemlessen voor diploma C en zwemvaardigheid worden een keer per week gegeven (les van 45 minuten). De zwemlessen voor diploma C zijn op de woensdag (tussen 17.00 en 19.00 uur en in de zomervakantie op de woensdagmorgen). De zwemlessen voor zwemvaardigheid zijn op de zaterdagochtend. Tijdens de zwemlessen zijn beide baden gesloten voor recreatief zwemmen.

Voorwaarden voor het volgen van zwemlessen

Voor het volgen van zwemlessen hanteren wij de volgende twee voorwaarden:

  1. Uw kind is geboren vóór 1 januari 2018;
  2. Zwemlessen kunnen alleen worden gevolgd in combinatie met de aankoop van een gezinsabonnement.

Tarieven en aanmelden

Voor het volgen van zwemlessen kunt u uw kind aanmelden. Het aanmeldformulier voor zwemlessen kunt u hierna downloaden (als pdf bestand of als excel bestand):

Het ingevulde formulier mailt u vervolgens naar info.bosbadzwinderen@gmail.com of levert u in bij de kassa van het Bosbad. De zwemlessen starten op woensdag 11 mei.

Nadat u uw kind heeft aangemeld, wordt uw kind ingedeeld in een groep. De groepsindeling (en het tijdstip van de zwemles) wordt in de openingsweek van het Bosbad bekend gemaakt. Als u wilt weten op welk tijdstip uw kind zwemles heeft, kom dan even langs (de groepsindeling hangt in de abri bij de ingang van het Bosbad) of bel even naar het Bosbad (onder openingstijden).

Zwemlessen kunnen alleen worden gevolgd in combinatie met de aanschaf van een gezinsabonnement. Daarnaast koopt u, voorafgaand aan de 1e zwemles, bij de kassa van het Bosbad een leskaart (een “knipkaart”).

De tarieven voor de leskaarten zijn voor dit seizoen niet gewijzigd. De tarieven zijn als volgt:

Tarieven leskaarten 
Zwemles A en B (10x een les van 30 minuten)€ 40,00
Zwemles C en zwemvaardigheid (5x een les van 45 minuten)€ 30,00
  
Diploma zwemmen€ 15,00

Voor vragen over de zwemlessen kunt u mailen naar personeel@bosbad-zwinderen.nl of u kunt tijdens de openingstijden telefonisch contact opnemen met ons Bosbad.

Centrum Veilige Sport Nederland

Als gevolg van landelijke wet- en regelgeving zijn wij verplicht om het telefoonnummer van de organisatie Centrum Veilige Sport Nederland (CVSN) te vermelden. Hier kunt u terecht als er sprake is van ongewenste intimiteiten tijdens de zwemlessen.

Contactgegevens:
Telefoonnummer Centrum Veilige Sport Nederland: 0900-2025590.
Website: www.centrumveiligesport.nl.