Informatie over zwemseizoen 2024

Het nieuwe zwemseizoen komt er al weer aan! Wat gaat de tijd toch snel. Als bestuur zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en bij het bad wordt hard gewerkt door vrijwilligers, personeel en bestuursleden om alles in orde te krijgen voordat het nieuwe seizoen van start gaat!

Openingsdatum en – tijden

Op Koningsdag, op zaterdag 27 april aanstaande, gaat Bosbad Zwinderen open! Op de eerste zwemdag van het seizoen zijn wij open van 11.00 uur tot 17.00 uur en is de toegang gratis. De openingstijden van ons bad zijn nagenoeg hetzelfde als vorig seizoen. Enige wijziging is dat ons bosbad op de dinsdag- EN donderdagochtend al om 7.00 uur open gaat. Goed nieuws dus voor de vroege vogels. 

Abonnementen

Goed nieuws is ook dat de tarieven van onze abonnementen niet omhoog gaan! Daarnaast organiseren wij weer samen met de buitenbaden van Zweeloo en Noord-Sleen en de gemeente Coevorden: Blue Saturday! Blue Saturday is op zaterdag 20 april aanstaande. Koop je op of vóór die datum een zwemabonnement bij ons, dan krijg je 15% korting op de voorverkoopprijs. Wil je een abonnement aanschaffen? Ga dan naar de pagina “Abonnementen” op deze website.

Zwemlessen

Bij ons wordt zwemles gegeven voor het zwem ABC en voor zwemvaardigheid. De zwemlessen worden gegeven door gediplomeerd badpersoneel. Daarnaast geven wij ook zeemeerminzwemmen. Aquajogging is voor volwassenen en komt dit seizoen weer terug op de maandagavond. Meer informatie over onze zwemlessen is te lezen op de pagina “Zwemlessen” op deze website.

Vrijwilligers 

Bosbad Zwinderen kan niet draaien zonder vrijwilligers! Heel veel werkzaamheden rondom het zwembad worden door vrijwilligers gedaan (zoals kassadiensten, groenonderhoud en technische klussen). Lijkt het je leuk om bij ons vrijwilligerswerk te doen? Meld je dan aan bij een van onze bestuursleden, extra handen kunnen we heel goed gebruiken!

Vrienden van het Bosbad

Vrienden van het Bosbad is de verzamelnaam voor al onze sponsoren. Ook de sponsoren zijn we zeer dankbaar! Als bedrijf of ondernemer kunt u voor slechts een bedrag van € 50,- per jaar, al vriend van Bosbad Zwinderen worden! Alle logo’s van alle vrienden van komen op een groot sponsorbord nabij de ingang van ons bad. Ook worden alle vrienden van op deze website vermeld. Als particulier kunt u ons uiteraard ook steunen. Meer informatie over de Vrienden van het Bosbad is te lezen op deze website, ga dan naar de pagina “Vrienden van…”.

Samen met u hopen wij op een prachtige zomer met veel zwemplezier! Tot snel!

Logo Bosbad