Abonnementen 2021

Abonnementen, ze zijn er weer

Vorig jaar hadden we geen abonnementen, maar dit jaar zijn de abonnementen terug! Met een abonnement kunt u het hele seizoen komen zwemmen. Zo vaak als u maar wilt! Maar let op: we werken dit seizoen wederom met een ticket reserveringssysteem. Dit betekent dat u voorafgaand aan uw bezoek aan ons bad, ook als abonnementhouder, online een (gratis) ticket dient te reserveren. Vergeet dit niet! Anders kunnen we u geen toegang verlenen!

Klik hier voor meer informatie over ons online ticket reserveringssysteem en het reserveren van een e-ticket. Als abonnementhouder kunt u een gratis e-ticket reserveren door in het online ticket reserveringssysteem het abonnementsnummer in te vullen dat gekoppeld is aan uw fysieke abonnement (zwempas). Het abonnementsnummer staat op het witte pasje (cijferreeks beginnende met een 9) dat u samen met uw abonnement (zwempas) overhandigd heeft gekregen. Met dit witte pasje kunt u dus een gratis e-ticket reserveren. Het witte pasje dient dus niet direct als toegangspas!

Tarieven

Wilt u komend seizoen regelmatig komen zwemmen voor een voordelig tarief? Koop dan een abonnement. De tarieven voor de abonnementen voor het zwemseizoen 2021 zijn als volgt:

Ter vergelijking: het tarief voor een los kaartje (een e-ticket) is € 4,00.

Als u een seizoensabonnement wilt aanschaffen, vul dan het onderstaande bestelformulier in:

Kom, tijdens de openingsuren, met het ingevulde formulier naar de kassa van ons Bosbad. U mag het formulier ook bij de kassa invullen. Neem dan ook (van ieder gezinslid) een pasfoto mee en betaal per pin. Bij een volgend bezoek aan het zwembad ligt uw abonnement klaar!

Samen met u hopen we op een prachtige zomer met veel zwemplezier!