Abonnementen 2021

Abonnementen, ze zijn er weer

Vorig jaar hadden we geen abonnementen, maar dit jaar zijn de abonnementen terug! Met een abonnement kunt u het hele seizoen komen zwemmen. Zo vaak als u maar wilt! Maar let op: we werken dit seizoen wederom met een ticket reserveringssysteem. Dit betekent dat u voorafgaand aan uw bezoek aan ons bad, ook als abonnementhouder, online een (gratis) ticket dient te reserveren. Vergeet dit niet! Anders kunnen we u geen toegang verlenen!

Klik hier voor meer informatie over ons online ticket reserveringssysteem en het reserveren van een e-ticket. Als abonnementhouder kunt u een gratis e-ticket reserveren door in het online ticket reserveringssysteem het abonnementsnummer in te vullen dat gekoppeld is aan uw fysieke abonnement. Het abonnementsnummer heeft u bij uw abonnement overhandigd gekregen.

Tarieven

Wilt u komend seizoen regelmatig komen zwemmen voor een voordelig tarief? Koop dan een abonnement. De tarieven voor de abonnementen voor het zwemseizoen 2021 zijn als volgt:

Uit de tabel kunt u aflezen dat onze voorverkooptarieven aanzienlijk voordeliger zijn dan de tarieven die gelden wanneer u uw abonnement later, tijdens het zwemseizoen, aanschaft!

Ter vergelijking: het tarief voor een los kaartje (een e-ticket) is € 4,00.

Voorverkoop abonnementen verlengd tot en met 15 mei

U kunt nog t/m 15 mei 2021 een abonnement tegen voorverkooptarief aanschaffen! Na 15 mei hanteren wij het seizoenstarief.

Het bestelformulier voor een abonnement voor het zwemseizoen 2021 kunt u vinden onder het kopje Voorverkoop abonnementen 2021. Vul het formulier in en stuur deze retour naar info.bosbadzwinderen@gmail.com. U mag het formulier ook invullen bij de kassa van het zwembad. Het abonnement kunt u tijdens de openingsuren van het zwembad bij de kassa betalen (alleen per pin) en afhalen. Neem dan ook pasfoto’s mee. Nogmaals: dit kan tot en met 15 mei, na 15 mei hanteren wij voor abonnementen het seizoenstarief!